ИПАРД фондови: Мерка 7 -Диверзификација на фармите и развој на бизниси

Повикот за Мерка 7 од ИПАРД 2 се очекува да биде во првата половина на годината. Имате доволно време за да се информирате за што се може да се аплицира, какви услови треба да се исполнат и кои документи се потребни. Целосните информации ќе ги има откако ќе излезе повикот, но генерално ова се основните … Продолжи со читање ИПАРД фондови: Мерка 7 -Диверзификација на фармите и развој на бизниси