Услови и потребна документација за аплицирање на мерка 7 од ИПАРД – Рурален туризам

Повикот за Мерка 7 од ИПАРД 2 е објавен денес на 08. 07.2021 година и ќе трае до 22 август 2021 година. Имате доволно време за да се информирате за што се може да се аплицира, какви услови треба да се исполнат и кои документи се потребни. Апликации може да спремите преку Консултантската фирма АГРОКУЛТУРА. Повеќе … Продолжи со читање Услови и потребна документација за аплицирање на мерка 7 од ИПАРД – Рурален туризам