(ФОТО) Денови на македонскиот мед – „Засега цената на медот нема да се зголемува, бидејќи ги следиме реалните можности на граѓаните“

Во центарот на Скопје од денеска 22 септември, до недела, 25 септември, се одржува традиционалната манифестација Денови на македонскиот мед. На улица „Македонија“ е раздвижено, а на тезгите можат да се забележат купувачи кои освен што купуваат мед и други пчелни производи, разговараат со производителите кои им даваат информации за видот на медот, неговиот квалитет … Продолжи со читање (ФОТО) Денови на македонскиот мед – „Засега цената на медот нема да се зголемува, бидејќи ги следиме реалните можности на граѓаните“